Om förskolan

Förskolan ligger i stadsdelen Luthagen med gångavstånd till såväl natur som kultur. Vår stora lummiga gård ger barnen möjlighet att leka ute varje dag.

Karlavagnen har tre avdelningar som samarbetar vid öppning och stängning.

Utifrån läroplanen och vårt fokusområde hållbar utveckling arbetar vi processinriktat med barnen. Deras nyfikenhetsfrågor skapar olika projekt där det lustfyllda lärandet genomsyrar verksamheten.

Genom ett projektinriktat arbetssätt integrerar vi musik, drama, rörelse, natur och skapande verksamhet i vardagen.

På Karlavagnen vill vi ge barnen möjlighet att leka och lära i en glad och positiv atmosfär. Här möter du och ditt barn välutbildade pedagoger, förskollärare och barnskötare. Hos dem finns en blandning av lång erfarenhet och nyvunnen kunskap.

31 mars 2017